Ätbara insekter?!

Ända sedan jag var på biodlarkongressen BeeCome i Malmö våren 2016 har jag varit intresserad av att äta insekter eftersom jag lyssnade till en föreläsning av en forskare från universitetet i Köpenhamn som pratade om ”Edible insects”. Som biodlare får man en proteinrik ”bi-produkt” i form av drönarlarver. Tyvärr är det väldigt få som är intresserade av att äta extra protein i form av drönarlarver.

En notis i dagens Metro visar att Finska Fazer bakar ett bröd, förstärkt med syrsor.

Fazer syrsor

Annonser
Det här inlägget postades i Recept. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s